Cultureel Weekend Hoorn 2012

Zaterdag 1 en zondag 2 september 2012 vindt voor de 8e keer het Cultureel Weekend Hoorn plaats, met een groot aanbod op het gebied van kunst, muziek, theater en film. Het is de opening van het nieuwe culturele seizoen: de regionale uitmarkt voor West-Friesland. Zaterdag en zondag kan het publiek terecht bij het Vertelfestival, een Textielmanifestatie, de Hoornse Cultuurroute, waarbij musea en galeries hun exposities tonen en de Open Atelierroute. Op het Rabocultuurpodium in de gedempte haven zijn voorproefjes te zien  en te horen van wat het komend theaterseizoen te bieden heeft. Om 15.00 en 20.00 uur vinden de Hoornse Haven Concerten plaats in de Karperkulhaven.

Zondag klinkt in deze haven vanaf 12.00 uur klassieke muziek tijdens de zondageditie van het Hoorns Haven Concert. De Hoornse Kunstmarkt is met honderden kramen de grootste van Nederland; onderdeel ervan is Kunstenaarsplein Montmartre. Daarnaast is er de Cultuurmakt, de culturele informatiemarkt en YoungArt: jongeren aan het werk.

Lees ook:Almere Haven Festival: vrijdag 2 t/m zondag 4 september
Lees ook:Haags UIT Festival 2012
Lees ook:Hoorn Kunst en Cultuur
Lees ook:Uitmarkt 2011 Amsterdam
Lees ook:UITmarkt 2012 Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>