Wegens succes tien extra voorstellingen HaRT in Almere

Sinds Pinksteren is bij het strand van Almere de voorstelling ‘HaRT’ door theatergroep Vis-à-Vis bij te wonen (2013: klik hier). Wegens groot succes is de reeks voorstellingen verlengd: tot en met 29 juli komen er tien bij. Na het succes twee jaar geleden van ‘SILO 8’ op dezelfde plek staat de locatietheatergroep dit keer met een ontroerende liefdesgeschiedenis in een bizarre omgeving. ‘HaRT’ speelt zich af in een toekomst waarin duurzaamheid de sleutel is tot eindeloos geluk.

De tribune is overdekt, maar bij regenval kunnen de eerste rijen er last van hebben. De temperatuur kan ‘s avonds flink dalen, dus warme kleding en wellicht een dekentje zijn een aanrader. Vis-à-Vis brengt sinds 1990 locatietheater op een hoog niveau, onder meer Groenland, Drift, Kooiboys, Daklozen on Ice en Picnic. 

Lees ook:Vis-à-Vis speelt HaRT bij strand Almere
Lees ook:Vis à Vis speelt opnieuw HaRT bij Almereerderstrand
Lees ook:Vis à Vis speelt EXIT op Almeerderstrand
Lees ook:Vis à Vis terug op Almeerderstrand met PICNIC
Lees ook:Nederland beleeft warmste 8 maart ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>