Vis à Vis terug op Almeerderstrand met PICNIC

Theatergezelschap Vis à Vis komt terug naar het Almeerderstrand  en speelt PICNIC, van woensdag 14 mei tot en met 6 juli (2015: klik hier). Vis à Vis maakt voornamelijk grootschalige zomervoorstellingen en locatietheater. Na het succes van HaRT en SILO 8 op dezelfde plek besloot Vis à Vis naar haar fans te luisteren en naar Almere (zie foto) terug te komen met PICNIC, dat over de hele wereld door zo’n honderdduizend bezoekers is bekeken, met een waardering van 8,5. Het concept van de voorstelling is uniek: als bezoeker beleef je de voorstelling zowel front- als backstage.

Update: Wegens succes is PICNIC verlengd tot en met 7 september. 

Alles draait om een burgerlijk stel dat een weekendje gaat kamperen, maar in alle rust genieten van de natuur is er niet bij, wanneer lijken, grote sommen geld en oplettende boswachters het bos omtoveren tot het decor van een ware maffiafilm vol hebzucht en jaloezie. De tribune is overdekt, maar de temperatuur kan ’s avonds flink dalen, dus warme kleding en eventueel een dekentje zijn aan te raden. Houdt bij dreigend weer de website in de gaten. Goed nieuws: het weer knapt op! Vis à Vis brengt sinds 1990 theater op hoog niveau: onder meer Groenland,Drift, KooiboysDaklozen on Ice en Picnic.

Lees ook:Vis à Vis speelt EXIT op Almeerderstrand
Lees ook:Vis à Vis speelt opnieuw HaRT bij Almereerderstrand
Lees ook:Wegens succes tien extra voorstellingen HaRT in Almere
Lees ook:Vis-à-Vis speelt HaRT bij strand Almere
Lees ook:Theatergroep Vis à Vis speelt EXIT op Almeerderstrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>