Vis à Vis speelt opnieuw HaRT bij Almereerderstrand

Theatergezelschap Vis à Vis speelt opnieuw de voorstelling HaRT naast het Almeerderstrand (Muiderzandweg 1), van woensdag 15 mei tot en met 14 juli (2014: klik hier). Vis à Vis maakt voornamelijk grootschalige zomervoorstellingen en locatietheater. Na het succes een aantal jaar geleden van de buitenvoorstelling ‘SILO 8’ op dezelfde plek kwam de locatietheatergroep vorige zomer met een nieuw stuk: een ontroerende liefdesgeschiedenis in een bizarre omgeving. HaRT speelt zich af in een toekomst waarin duurzaamheid de sleutel is tot eindeloos geluk: achter de coulissen van een moderne meubelboulevard. De tribune is overdekt, maar bij regenval kunnen de eerste rijen er last van hebben.

De temperatuur kan ’s avonds flink dalen, dus warme kleding en eventueel een dekentje zijn aan te raden. Met hevig onweer of vanaf windkracht 6 à 7 kan de voorstelling niet doorgaan; dat wordt op de dag van de voorstelling besloten en op de website vermeld (mensen die al een ticket kochten, krijgen dan een E-mailtje). Vis à Vis brengt sinds 1990 theater op hoog niveau: onder meer Groenland, Drift, Kooiboys, Daklozen on Ice en Picnic.

Lees ook:Vis-à-Vis speelt HaRT bij strand Almere
Lees ook:Vis à Vis speelt EXIT op Almeerderstrand
Lees ook:Wegens succes tien extra voorstellingen HaRT in Almere
Lees ook:Vis à Vis terug op Almeerderstrand met PICNIC
Lees ook:Eerste herfststorm op komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>