Reuring Purmerend 2012

Donderdag 5 tot en met zondag 8 juli 2012 vindt in de binnenstad van Purmerend voor de 11e keer Reuring Purmerend plaats, een internationaal zomerfestival met theater, straattheater en live muziek. Ieder jaar voor het begin van de zomervakantie is het festival te vinden op binnen- en buitenpodia op verschillende locaties in de stad en het Leeghwaterpark. Dit jaar heeft Reuring haar oog laten vallen op het bedrijventerrein De Where naast het park. Reuring gaat dit jaar ‘Over en Wheer’; voor de gelegenheid heet het terrein dan ook ‘Where-terrein’. Twee grotendeels leegstaande bedrijfsgebouwen worden omgetoverd tot theaterdoos.

 

Daarnaast is Reuring te gast bij Cultuurhuis Wherelant. In het park zijn het amfitheater, straattheater en muziekpodia te vinden. De meeste optredens zijn gratis. Waar tickets wel nodig zijn, is online brstellen niet meer mogelijk, maar kaarten blijven tot en met zaterdag 7 juli te koop aan de kassa van theater De Purmaryn of vanaf een half uur voor aanvang bij de locatietheaters. Op zaterdag zet de jaarlijkse internationale straattheaterdag de binnenstad op zijn kop, met voor elk wat wils een uitgebreid programma. Zondag biedt he tpar kveel kindervertier en vanaf 14.00 uur is het Amfitheater omgevormd tot (gratis) Dance Arena.

Lees ook:Reuring Purmerend 2009
Lees ook:Reuring Purmerend 2010
Lees ook:Reuring Purmerend 2011
Lees ook:Reuring: theaterfestival in Purmerend
Lees ook:Onderstroom Festival Vlissingen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>