Circustheaterfestival Circo Circolo 2010

Van vrijdag 22 tot en met zondag 31 oktober 2010 vindt op Landgoed Velder (bij Boxtel), onderdeel van Nationaal Park het Groene Woud tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg, Circo Circolo plaats: het internationale tweejaarlijkse festival voor circustheater in Nederland (2012: klik hier).

 

Het festival presenteert de internationale ontwikkelingen in het nieuwe circus met meer dan 60 voorstellingen van artiesten uit binnen –en buitenland. In circustheater komen traditionele circusacts (zoals jongleren en acrobatiek) samen met met dans, muziek, vormgeving en theater in totaalvoorstellingen. Het nieuwe circus gebruikt geen dieren. Daarnaast is Circo Circolo een plek waar jeugdcircussen en jong talent zich kunnen presenteren. Het hoofdprogramma bevat 13 nationale en internationale producties. Daarnaast is er een gratis programma en een talentenprogramma, met onder meer studenten van de Circustheater opleiding Tilburg en Circus Elleboog in Amsterdam. Op de slotdag 31 oktober is het vanaf 18.20 uur op Nederland 2 ‘licht uit, spot aan’ voor het programma ‘De wereld van het Nieuwe Circus’, gepresenteerd door Joost Karhof.

Lees ook:Circo Circolo 2012 in Liempde
Lees ook:Circusfestival ‘Circo Circolo’
Lees ook:Circusstad Festival Rotterdam
Lees ook:CityCircus Rotterdam
Lees ook:Festival Mundial Tilburg 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>