Circusstad Festival Rotterdam

Tot en met 5 mei 2013, tijdens de schoolvakantie, is Rotterdam opnieuw in de ban van circus, tijdens het Circusstad Festival. Op het Schouwburgplein is vanaf 13.00 uur van alles te beleven op circusgebied. Daarnaast bieden de Rotterdamse Schouwburg en het Luxor Theater avond-voorstellingen.

De voorstellingen van Circusstad behoren tot de wereldtop, maar jong en lokaal talent wordt niet vergeten en krijgt een plek on stage. Verschillende jeugd-circusgroepen en vakopleidingen uit het land presenteren zich in de havenstad. Er zijn voorstellingen voor jong en oud, van ontroerend tot rauw, maar kinderen kunnen zelf overdag ook aan de slag, bijvoorbeeld op de Circusspeelplaats en in uiteenlopende workshops op het plein. De toegang tot het Schouwburgplein is gratis.

Lees ook:CityCircus Rotterdam
Lees ook:R’Uitmarkt 2009 Rotterdam
Lees ook:R’Uitmarkt 2010 Rotterdam gaat niet door
Lees ook:R’Uitmarkt 2008 in Rotterdam
Lees ook:Week van de Smaak 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>