Ellen ten Damme met Cirque Stiletto in Carré

De theaterverrassing van vorig jaar was Ellen ten Damme met ‘Cirque Stiletto’ in Carré. Dit seizoen gaat ze op tournee met deze speciaal  rondom de rockdiva gemaakte circusshow (2013: klik hier). ‘Ik probeer al mijn hele leven kunstjes te doen’, zegt ze er zelf over. ‘Tien echte circusacts, acrobaten, dansers en clowns waarmee ik betrokken ben, ook muzikaal.’  Na een serie voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is vanaf woensdag 15 september 2010 Koninklijk Theater Carré aan de beurt.

 

Tot en met 26 september staat Ten Damme in theater Carré in Amsterdam en daarna trekt ze tot eind januari het land door. Cirque Stiletto was vorig jaar tijdens het Wereldzomerfestival in Carré een mega succes en werd door de pers geroemd als ‘een huwelijk tussen het oude en het nieuwe circus’. Ze zet typeringen neer van Blondie, Nina Hagen, Mar’`ene Dietrich, Marilyn Monroe, Duffy, Beyonce en Madonna. Ellen ten Damme wordt omringd door op circusfestivals in Monte Carlo, Parijs, Peking en Moskou bekroonde acts. Haar hit ‘Durf jij’ is symbolisch voor de show, waarin de rockzangeres laat zien risico en avontuur niet te schuwen. De regie is in handen van de ster, Stanley Burleson tekent voor de choreografie en de vormgeving en kostuums zijn van Musical Award winnaar Jan Aarntzen.

Lees ook:Ellen ten Damme teurg met Cirque Stiletto
Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto II in Carré
Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto in Carré
Lees ook:Wereldkerstcircus Carré 2012
Lees ook:Jubileumeditie Wereldkerstcircus Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>