Ellen ten Damme met Cirque Stiletto II in Carré

0308Na het succes van de theatershow Cirque Stiletto komt Ellen ten Damme terug naar theater Carré in Amsterdam met ‘Cirque Stiletto II’: vrijdag 30 augustus tot en met zondag 29 september. Onder het motto ‘stouter dan stout’ biecht de Nederlandse rockdiva als het stoutste circusmeisje de zeven hoofdzonden op: haar eigen versie van het tachtig jaar oude werk van de Duitse theatermakers Bertold Brecht en Kurt Weill. Net als bij haar vorige theatershow kiest Ten Damme voor de circusvorm en heeft daarvoor een aantal van de beste artiesten ter wereld in huis gehaald. Samen met een groep dansers bestaat haar nieuwe show uit 25 personen en 50 instrumenten.

Na de serie voorstellingen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en trekt ze tot half januari het land door. Cirque Stiletto was in 2009 tijdens het Wereldzomerfestival in Carré een mega succes en werd door de pers geroemd als ‘een huwelijk tussen het oude en het nieuwe circus’.

Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto in Carré
Lees ook:Ellen ten Damme teurg met Cirque Stiletto
Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto in Carré
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Quidam’ in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Succesvolle musical Evita in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>