Internationaal Poppentheater Festival Dordrecht

Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 juni 2010 is Dordrecht voor de 25e keer het domein van het Internationale Poppentheater Festival. Tijdens dit jubileum treden bijzondere groepen uit binnen –en buitenland op. Experimentele voorstellingen, handpoppen, al dan niet levensgrote marionetten en andere vreemde wezens uit diverse landen  trakteren het publiek op meer dan honderd optredens in theaters, op straat, in huiskamers, tuinen en op de elektrische fluisterboot.

 

Tijdens deze extra feestelijke festivaleditie kunnen de bezoekers verschillende premières en reprises verwachten. Zaterdag 26 juni staat de kunst letterlijk op straat, met als afsluiter een betoverend avondspektakel in de Wolwevershaven. Programma: zie website. Van 21 tot en met 24 juni is het Unima Congres, (de internationale organisatie voor het poppenspel) in de Wilhelmina Kerk. . De vorige werd in 2008 in Perth gehouden. Norbert Goets geeft een masterclass van 29 juni tot en met 2 juli. In de buurt van het Stadskantoor staat de Zomerkermis, net als he tfestival van zaterdag 19 tot en met zondag 27 juni.

Lees ook:Internationaal Poppentheater Festival Dordrecht
Lees ook:Twintigste editie Deventer op Stelten – vrijdag 8 t/m zondag 11 juli
Lees ook:Tweetakt/Kaap – kunstenfestival in Utrecht
Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Indoor Brabant 2011 in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>