Indoor Brabant 2011 in Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2011 het domein van de paardensport, tijdens de 44e editie van Indoor Brabant (2013: klik hier). Vier dagen lang demonstreren de beste paarden en ruiters uit de hun kunnen in Den Bosch. Op het programma staan onder andere de FEI World Cup Dressuur Finale en de Rolex FEI World Cup Jumping. Daarnaast vinden er diverse andere shows en wedstrijden plaats.

 

Donderdag is de dag van de nationale dressuur, met als afsluiter de internationale springwedstrijd de Indoor Brabant Prijs. Vrijdag komen zowel dressuur als springen aan bod, met nationale en internationale wedstrijden, waaronder de Gemeente ’s-Hertogenbosch Prijs en de Provincie Noord-Brabant Prijs. Zaterdag biest een afwidsselend programma met springsport tijdens de VDL Groep Prijs en de Van Schijndel Bouwgroep Indoor derby. Hoogtepunt van de dag wordt de strijd om de FEI World Cup Dressage Kür. Zondag begint met de RABO Kinderochtend en wordt ’s middags afgesloten met de Rolex FEI World Cup Jumping.

Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:Brabanthallen: 50e editie Indoor Brabant
Lees ook:Paardensport Indoor Brabant
Lees ook:Indoor Brabant 2015 in ‘s-Hertogenbosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>