Apassionata in de RAI

IMG_20160604_180547Donderdag 25 tot en met dinsdag 29 december 2009 staat Apassionata voor de vijfde keer met kerstmis in de Amsterdamse RAI (editie 2011: klik hier): dit jaar met de paardenshow ‘Charm of Freedom’ (op 28 en 29 december zijn in een later stadium extra voorstellingen ingelast; die staan niet op de poster vermeld). In deze wervelende show beelden meer dan veertig prachtige paarden van zes verschillende rassen met hun ruiters het verhaal uit van de verboden liefde tussen Sam en Claire: een romantisch liefdesverhaal met ‘meeslepende muziek en dans, schitterende lichteffecten, adembenemende stunts en knappe rijkunsten’, aldus de website.

De presentatie van de show is in handen van Milika Peterzon, presentatrice van SBS 6 en één van de gezichten van Hart van Nederland. Daarnaast  doet een ‘special act’ in de show: tijdens de openingsact. Ze rijdt al jaren dressuur op haar eigen paarden, maar schittert in Apassionate met de Shire Horses: het grootste paardenras ter wereld. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Apassionata 2011 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Paardenshow ‘Apassionata’ in de RAI
Lees ook:Apassionata in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Apassionata 2010 in de RAI
Lees ook:Koningin bij jubileum Friesch Paarden Stamboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>