Apassionata in Ahoy Rotterdam

Zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 staat Apassionata in Ahoy Rotterdam. ‘Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden’, komt dit najaar terug met de nieuwste show ‘Time for Dreams’. De show met  op dit keer weer magische ontmoetingen tussen mens en paard neemt je mee op een reis door dromen en werkelijkheid, met muziek, lichteffecten en perfect uitgevoerde dansroutines.

‘Times for Dreams’ vertelt het verhaal van Tanya en Michael die tijdens hun vakantie in Frankrijk het boek ‘Times for Dreams’  vinden. Wanneer ze het boek openen, worden ze meegevoerd naar andere plekken op de wereld en maken ze een reis vol verassingen. Nog nooit waren er in één show zoveel paardenrassen (50 paarden), ezels en minipony’s samen. De show varieert van fascinerende dressuur tot acrobatische nummers met dans op eigen muziek. Paarden begrijpen en ermee communiceren: hoe dat mogelijk is, wordt in de show duidelijk. Apassionata trok de afgelopen tien jaar ruim 5 miljoen toeschouwers. Zaterdag zijn er twee shows (om 15.00 uur en 20.00 uur), zondag één (om 14.00 uur).Tickets: zie website.

Lees ook:Paardenshow ‘Apassionata’ in de RAI
Lees ook:Paardenshow ‘Apassionata’ in de RAI
Lees ook:Apassionata 2011 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Apassionata in de RAI
Lees ook:Apassionata 2010 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>