Modefabriek in RAI Amsterdam

Zondag 26 en maandag 27 juli 2009 huisvest de Amsterdamse RAI de 27e editie van Modefabriek: een modevakbeurs voor professionals en insiders, volgens de website ‘de enige echte modevakbeurs in de Benelux’ (editie januari 2013: klik hier). Opgericht in 1996, groeide het experiment uit tot een tweejaarlijkse beurs met internationale allure. Ondanks de groei is de Modefabriek trouw gebleven aan haar basisconcept: ‘een inspirerende beursbeleving met alle ruimte om zaken te doen’, aldus de website. De beurs komt meteen na de Amsterdam International Fahion Week (AIFW), die loopt tot en met zaterdag 25 juli.

Ruim 600 labels geven een gevarieerd overzicht van de trends voor de zomer 2010. Mode, kunst en design zorgen voor een afwisselend beursprogramma. Daarnaast is er ruimte voor aanstormend nieuw talent en verzorgt het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen een tentoonstelling: een mix van tradities en hedendaags design. De beurs is ‘for professionals only’ beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De entree kost € 17,50, bij voorregistratie drie euro minder. De eerste beursdag wordt traditiegetrouw afgesloten met een feestelijke Modefabriek borrel op Strand Zuid.

Lees ook:Modefabriek in de RAI: voor de mode-incrowd
Lees ook:Modefabriek in de RAI
Lees ook:RAI Modefabriek januari 2014
Lees ook:Modefabriek 2011 in de RAI
Lees ook:Modefabriek in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>