Modefabriek 2011 in de RAI

Zondag 23 en maandag 24 januari 2011 is de Amsterdamse RAI het domein van de 30e editie van Modefabriek, de vakbeurs voor de mode (januari 2013: klik hier). Twee keer per jaar is de RAI het bruisende centrum van de binnen –en buitenlandse modewereld, for professionals only. Wat in 1996 in de Westergasfabriek begon als experiment voor trendsetters, groeide uit tot een voor modeland niet te missen evenement met internationale allure. Dit keer staan de spotlights gericht op high-end mode. Het aantal labels in het hogere segment is uitgebreid.

 

Nieuw is het onderdeel Refined+, waar labels zich in salonstijl presenteren. De kracht van de beurs ligt in het ‘progressieve, hoogwaardige karakter van de beurs, waar vernieuwing en creativiteit de boventoon voeren’, aldus de website: ‘het charismatische karakter en de informele atmosfeer blijven altijd de basis vormen van de solide succesformule van de Modefabriek.’ Maar het oorspronkelijke concept leeft nog steeds: ‘het neerzetten van een inspirerende beursbeleving, met volop ruimte voor serieus zakendoen.’ Tijdens de vorige editie stonden 600 nationale en internationale modelabels die op allerlei manieren laten zien wat de mode bezighoudt. Het totaalprogramma van de beurs biedt de bezoekers ‘een inspirerende mix’ van high-end merken, shows, expo’s van hout, denim en Belgisch design, nieuwe talenten, verrassend minigolf, eten op design terrassen, entertainment en muziek. In het hart van de beurs is opnieuw ruimte geboden aan mode in perspectief, met op het podium de catwalkshow ‘Modefabriek presents next&cutting edge’. De deuren staan open tussen 10.00 en 18.00 uur; de entree kost € 17,50 aan de deur en € 14,50 in de voorverkoop.

Lees ook:Modefabriek in de RAI
Lees ook:Modefabriek in RAI Amsterdam
Lees ook:Modefabriek in de RAI
Lees ook:Modefabriek in de RAI: voor de mode-incrowd
Lees ook:RAI Modefabriek januari 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>