Amsterdam: ‘Juwelen in het Amstel’

Amstel HotelKijken, kijken en niks kopen: dat zal voor velen van ons gelden bij ‘Juwelen in het Amstel’. In het Amstel Hotel in Amsterdam vindt vanaf vandaag tot en met zondag 22 juni 2008 voor de derde maal de exclusieve verkoop tentoonstelling ‘Juwelen in het Amstel’ plaats. De meeste belangrijke Nederlandse juweliers, edelsmeden en antiquairs presenteren nieuwe collecties juwelen, horloges, sierraden en zilverwerk.

Binnen korte tijd heeft dit evenement een stevige reputatie opgebouwd: dat is te zien aan het hoge niveau van de geëxposeerde kostbaarheden, maar ook aan de grote publieke belangstelling. De expositie is te bekijken op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur. Vrijdag is het ladies day van 16 tot 22 uur. De entree kost € 45,=: pittig, maar daarbij inbegrepen zitten drankjes en hapjes. En je bent natuurlijk in ‘hét Amstel’: het hotel waar the rich and famous verblijven.

 

Lees ook:Juwelen in het Amstel 2009
Lees ook:Amstel Hotel staat te koop
Lees ook:Toetachamon in Amsterdam EXPO donderdag en vrijdag te zien tot middernacht
Lees ook:Primavera 2011 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Hilversum Media Festival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>