Juwelen in het Amstel 2009

Vrijdag 12 juni 2009 vindt de feestelijke opening plaats van de 4e editie van ‘Juwelen in het Amstel‘, tot en met zondag 14 juni in de lobby van het prestigieuze Amsterdamse Amstel hotel. Speciaal hiervoor maakte beeldend kunstenaar Carla Kamphuis een levensecht bronzen beeld van een vrouw.  Het beeld zal alleen voor deze avond worden ‘aangekleed’ door eelnen aantal unieke juwelen, zoals de armband van de Italiaanse hofleverancier Gorgolione uit Milaan en een 18 karaat witgouden alliance collier bezet met 378 briljanten. Het beeld wordt om 17.30 uur onthuld.

 

De eerste avond kunnen ongeveer 300 genodigden van de deelnemende juweliers onder het genot van spijzen en dranken de collecties juwelen en horloges bewonderen. De meest vooraanstaande juweliers en edelsmeden uit de Lage Landen presenteren hun nieuwste collecties juwelen, horloges, sierraden en zilverwerk in de stijlvolle ambiance van de grande dame, het Amstel Hotel. Thema dit jaar is unieke elegantie: uniek staat voor: ‘met liefde vervaardigd door gedreven ontwerpers in kleine ateliers’, of voor: ‘geen tweede van te vinden’. Er worden korte lezingen gehouden door vakmensen, speciaal voor de bezoekers van Juwelen in het Amstel. De expositie is te bekijken op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur. Vrijdag is het Ladies Night van 16 tot 22 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdam: ‘Juwelen in het Amstel’
Lees ook:Juwels & Watches Love Event in Jaarbeurs
Lees ook:Nieuwjaarsbeurs en Trend Event 2010 in Jaarbeurs
Lees ook:Amsterdam krijgt Rembrandtpad
Lees ook:Amstel Hotel staat te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>