Juwels & Watches Love Event in Jaarbeurs

Zondag 7 tot en met dinsdag 9 maart 2010 biedt het Beatrixgebouw, onderdeel van de Utrechtse Jaarbeurs, ruimte aan de  jaarlijkse vakbeurs ‘Jewels & Watches Love Event’. Importeurs en fabrikanten tonen hun nieuwste collecties  juwelen en horloges aan juweliers en andere profs uit de sieradenbranche. Dit jaar staat in het teken van ‘Marriage’: leveranciers van trouwringen krijgen een prominenten plek.

De beurs is zondag en dinsdag open van 10.00 tot 18.00 uur en maandag van 10.00 tot 21.00 uur. De beurs is uitsluitend voor juweliers; gratis registreren kan hier. Op vertoon van een  inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunnen bezoekers aan de receptiebalie van het Beatrixgebouw een Jewels & Watches jaarkaart aanvragen, die gratis toegang biedt tot deze en andere vakbeurzen in de juwelenbranche.

Lees ook:Voorjaarsbeurs Trade Mart Utrecht 2010 in Jaarbeurs
Lees ook:Voorjaarsbeurs en Jewels in Jaarbeurs
Lees ook:Trade Markt Utrecht
Lees ook:Nieuwjaarsbeurs en Trend Event 2010 in Jaarbeurs
Lees ook:Voorjaarsbeurs 2009 Utrecht met ‘Juwels & Watches’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>