André van Duin Revue in Carré

IMG_20160509_170054André van Duin toert er al een poosje mee door het land; vanaf woensdag 20 februari staat hij met ‘André’s Nieuwe Revue’ in Carré in Amsterdam. Hij kwam na jaren weer terug in het theater met een nieuwe revue, die op 5 november in première ging in het Beatrix Theater in Utrecht. Hiermee ging hij terug naar zijn oude liefde: de revue, met daarin als vanouds veel humor, malle sketches, conferences, liedjes en dansnummers. En dat sloeg aan: ‘Van Duin beter op dreef dan ooit’ (Parool), ‘André op zijn sterkst’ (Trouw) en ‘Brandsteder uitgegroeid tot de ideale aangever’ (NRC). Ron Brandspeler is de aangever in de show. Ferry de Groot speelt meneer de Groot, het typetje uit het legendarische radioprogramma van Van Duin en De Groot: de ‘Dik voor mekaar Show’.

Het orkest staat onder leiding van Kino Haitsma en Lucia Marthas tekende met haar balletschool voor de choreografie van de dansnummers. ‘Andre’s Nieuwe Revue’ staat van 20 februari tot en met 2 maart in Carré en van 5 tot en met 16 maart in het Chassé Theater in Breda. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar; de reeks voorstellingen in het land waren tot nu toe allemaal uitverkocht. Van 2 tot en met 13 april zijn er dan ook extra voorstellingen ingelast in het RAI Theater in Amsterdam. Van 25 tot en met 29 maart staat de revue in het Luxor Theater in Rotterdam: er zijn nog enkele kaarten. Voor speellijst, tickets en verkoop zie website of het Amsterdams Uitbureau.

Lees ook:Alex Klaasen terug in theater met ‘Showponies’
Lees ook:Extra voorstellingen Herman ven Veen in Carré
Lees ook:Stanislavski Opera met Onegin in Carré
Lees ook:Succesvolle musical Evita in Carré
Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto II in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>