Wateroverlast voor Down the Rabbit Hole festival in Beuningen

IMG_20160604_173541Vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni is park de Groene Heuvels in het Gelderse Beuningen (ten westen van Nijmegen) het domein van het festival Down the Rabbit Hole. Het festivalterrein van ‘het kleine broertje van Lowlands’ is alle dagen van 10.00 tot 04.00 uur open. Tickets: zie website. De camping had donderdag open moeten gaan, maar het noodweer van de afgelopen dagen heeft daar een stokje voor gestoken. ’Er wordt met man en macht gewerkt om vrijdag om 12.00 uur open te kunnen met de camping en het festivalterrein’, meldt de organisatie.

Het festival ligt op een ondergrond waar het water moeilijk wegzakt. Het festivalterrein is prima toegankelijk en alle concerten en andere activiteiten gaan gewoon zoals gepland door.  Programma: zie website. Alle parkeerterreinen rondom het festivalterrein zijn onbruikbaar. De organisatie raadt aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf de stations Nijmegen en Wijchen rijden gratis pendelbussen.

Lees ook:Indian Summer Festival 2015 in Langedijk
Lees ook:Dicky Woodstock Popfestival Steenwijkerwold
Lees ook:Concert at SEA 2015 – Brouwersdam
Lees ook:Zwarte Cross 2016, vrijdag 22 t/m zondag 24 juli
Lees ook:Jera on Air Festival in Ysselsteyn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wateroverlast voor Down the Rabbit Hole festival in Beuningen

  1. Lise

    We were at the festival Down the Rabbit Hole and it is definitely a must to do ! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>