Welcome to the Village 2015 in Leeuwarden

leeuwarden0Vrijdag 17 tot en met zondag 19 juli vindt in recreatiegebied De Groen Ster, net buiten Leeuwarden, de derde editie plaats van Welcome to the Village. Het festival krijgt eer en club bij: ‘Club tussen de Bomen’, een tijdelijke club met acts als Tom Trago, Weval (live) en mooie crossovers als Yakumo Orchestra hun plek vinden. Club tussen de Bomen komt tot stand door een samenwerking met Nokturné, Malfunktion en Subsonic. Weekendtickets kosten €85,- en zijn te koop via de website.

Alle namen: Tom Trago, Weval (live), Erobique (live), Boris Werner, William Kouam Djoko, Melon, Yakumo Orchestra, Love over Entropy en de residents van Nokturné en Malfunktion zijn de nieuwe namen op de poster van Welcome to The Village. Zij voegen zich bij onder meer Typhoon, dEUS, Hauschka, DeWolff en Jungle By Night.

De internationaal erkende top-DJ Tom Trago (Rush Hour, Voyage Direct) vliegt de hele wereld over met zijn kenmerkende mix van disco, techno en synth funk. Over niet al te lange tijd bereikt waarschijnlijk ook het Amsterdamse Weval (Kompakt) die status. Onder meer 3voor12 noemde het duo al één van de meest talentvolle acts van 2015. Een bijzondere verschijning is overigens ook de Duitse Erobique, die al een flinke poos niet meer in Nederland is geweest. Erobique’s live act bestaat uit geïmproviseerde en onconventionele discomuziek dat, net zoals hijzelf, gerust prettig gestoord mag worden genoemd.

En club dus, tussen de bomen. Het podium Blessum wordt in samenwerking met drie toonaangevende clubs, Nokturné, Malfunktion en Subsonic georganiseerd. Het Leeuwarder Nokturné zorgt in Leeuwarden al jaren voor clubavonden met flinke namen, zoals Subsonic dat in Groningen al wat langer doet. Samen met de vinylspecialisten van Malfunktion hebben de drie bijgedragen aan de programmering van Club tussen de Bomen.

Lees ook:Gipsy Festival in Tilburg
Lees ook:EYE lanceert tijdens Museumnacht Seeing Sounds met DJ/producer Tom Trago
Lees ook:Eerste editie ENCORE Festival op 31 augustus in Amsterdam
Lees ook:Symphonica in Rosso met Nick & Simon in Gelredome
Lees ook:Derde editie Wonderfeel in ‘s-Graveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>