Gipsy Festival in Tilburg

Zondag 25 mei 2008 vindt in de Interpolistuin in Tilburg de 12e International Gipsy Festival 2008 plaats (editie 2013: klik hier). Van 14 tot 21 uur is op drie podia en ‘vanuit de woonwagen’ de Europese zigeunercultuur te zien en te beluisteren. In mei vinden daarnaast zoals gewoonlijk exposities, filmvoorstellingen, deelconcerten en meer plaats, zoals op donderdag 22 mei, wanneer violist Nello Mirando en zijn ensemble voordrachten begeleidt van schilder/schrijver Armando.

 

 

Namen uit Roemenië, Servië, Duitsland, Slowakije, Macedonië, Hongarije, Spanje, België en Nederland. Daarnaast het GiGa-Orchestra: een samenwerking tussen Gi-psy en Ga-dje (burger)muzikanten. Tickets zijn online te bestellen via de site van het Gipsy Festival.

 

Lees ook:Gipsy festival Tilburg 2012
Lees ook:Salland Festival 2013 in Raalte
Lees ook:EK Korfbal 2010 in Nederland
Lees ook:Eurovision in Concert 2012 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Beatrix opent nieuw Armando Museum

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gipsy Festival in Tilburg

  1. Pingback: Tilburg Festival Mundial | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>