Dansen in koninklijke sferen tijdens MUST in het Kurhaus

Een avond dansen in Koninklijke sferen onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal en daarna wakker worden als een majesteit. Het kan allemaal tijdens MUST in het Kurhaus in Scheveningen op zaterdag 27 september, van 20.30 tot 02.00 uur. Gasten worden getrakteerd op een muzikaal spektakel gecombineerd met extravagant entertainment. Tickets: zie website.

DJ Beauriche heeft een enorme impact gehad op de wereld van house muziek. Dit jaar draait hij zelfs een aantal keer tijdens I am Hardwell op Ushuaïa in Ibiza en maakt hij zijn debuut tijdens MUST in het Kurhaus. Mr. MUST Erick-E brengt het tempo omhoog met zijn fijne house beats, daarna volgt duo Roul and Doors dat bekend staat om hun unieke combinatie van melodie, ritme en energie. Volgens kenners zijn zij hét voorportaal van Electronic Dance Music. Een bijzondere editie waar je absoluut bij ‘MUST’ zijn. De vorige editie van MUST was in een uitverkochte Laurenskerk in Rotterdam, voor één nacht ‘The Witte House’ van Nederland.

Lees ook:Zondag 28 augustus: 4e editie van Oude Haven Zomerfestival in Rotterdam
Lees ook:Clubdance festival 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Bospop Weert met de WK-finale
Lees ook:Night of the Proms in Gelredome en Ahoy
Lees ook:Night of the Proms in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>