Clubdance festival 5 Days Off in Amsterdam

Woensdag 5 tot en met zondag 9 maart beleeft Amsterdam de 14e editie van 5 Days Off, het clubdance festival van het voorjaar in Paradiso en de Melkweg. Na het openingsconcert van Darkside op woensdag in de Melkweg, is de Oude Zaal tot diep in de nacht het domein van Darkstar. Donderdag is Electric deLuxe in de Melkweg te vinden, vrijdag Noisia Invites en zaterdag house en techno. Fotograaf Milan Boonstra exposeert in de Melkweg Galerie, Melkweg Cinema biedt documentaires (bron: persberichten). 

In Paradiso nodigt 5 Days Off op vrijdag een leger aan beats-, grime- en glitchpopproducers en -dj’s uit binnen- en buitenland uit. In Paradiso klinkt donderdag vrolijke house en disco en zaterdag een nieuwe editie van Hospitality. Het festival wordt zondag in stijl afgesloten in de bovenzaal van Paradiso met I-F en Young Marco. In De Balie wordt een platenbeurs georganiseerd en is vrijdag de beurs aan Subbacultcha! Donderdag organiseert FIBER een avond in de Melkweg over nieuwe ontwikkelingen in de productie van clubervaringen, grensverleggende audiovisuele live shows en elektronische muziek. Coding the Club laat zien hoe groot de invloed is van nieuwe technologie op onze clubervaring. Audiovisuele kunstenaars, dj/producers, event organisatoren, mediastudenten en liefhebbers van cultuur in het nachtleven ontmoeten elkaar tijdens deze informele bijeenkomst. Tickets: zie website.

Lees ook:Festival 5 Days Off Amsterdam
Lees ook:5 Days Off festival in Amsterdam
Lees ook:Dance event 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Voorverkoop 5 Days Off van start
Lees ook:Indiestad 2014 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>