Night of the Proms in Ahoy

Vrijdag 22 tot en met dinsdag 26 november 2013 is Sportpaleis  Ahoy Rotterdam het domein van de 24e editie van Night of the Proms. Classic meets pop in de Ahoy (2014: klik hier). Vrijdag 22 en zaterdag 23 november zijn voor het algemene publiek, zondag is gereserveerd voor leden van de KRO en maandag en dinsdag voor Sligro-gasten. Het concert biedt een unieke mix van bekende klassieke melodieën en pop evergreens, met internationale popartiesten.

Dit jaar komt de zevenvoudige Grammy Award-winnares Gloria Estefan, de Schotse singer-songwriter Amy MacDonald en de Japanse pianiste en jazzcomponiste Hiromi. Wyclef Jean (bekend van de Fugees) en Waylon maken de line-up dit jaar compleet. Joris Linssen tekent voor de presentatie. De deuren van Ahoy gaan open om 18.30 uur; de show begint om 20.00 uur. Het eerste concert was op 7 november in Antwerpen. Na Ahoy gaat Night of the Proms ook naar Luxemburg en Duitsland.

Lees ook:Night of the Proms 2012 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Night of the Proms 2014 in Ahoy
Lees ook:Night of the Proms in Gelredome en Ahoy
Lees ook:Night of the Proms via Gelredome naar Ahoy
Lees ook:Night of the Proms 2009 Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>