Jeugdtheaterfestival Lente-Uitjes in regio Utrecht

Tijdens de voorjaarsvakantie (zaterdag 15 tot en met zondag 23 februari) kunnen kinderen in de regio Utrecht prachtige jeugdtheatervoorstellingen zien en meedoen aan extra activiteiten tijdens het jeugdtheaterfestival Lente-uitjes (2015: klik hier).

Het festival is een project van Theater Kikker en de Stadsschouwburg in Utrecht, De Lieve Vrouw in Amersfoort, Theater Aan de Slinger in Houten, Theater Idea in Soest, Het Klooster in Woerden en De Kom in Nieuwegein. De zeven theaters bieden  voorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Jeugdtheaterfestival Lente-uitjes in regio Utrecht
Lees ook:Jeugdtheaterfestival Lente-Uitjes in regio Utrecht
Lees ook:Het Nationale Ballet Concerto Tournee
Lees ook:Theaterfestival Spoffin in Amersfoort
Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>