Jeugdtheaterfestival Lente-uitjes in regio Utrecht

Tijdens de voorjaarsvakantie vindt in acht theaters in de provincie Utrecht het jeugdtheaterfestival Lente-uitjes plaats, met voorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar (2014: klik hier). Een levend stripverhaal maken, een goochelspel en een detective spelen, muziektheater met projecties: ideaal voor de hele familie.

Van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 februari 2013 is het festival te vinden in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort, theater Kikker en de Stadsschouwburg in Utrecht, theater Aan de Slinger in Houten, theater Idea in Soest, Het Klooster in Woerden, theater de Speeldoos in Baarn en De Kom in Nieuwegein.

Lees ook:Jeugdtheaterfestival Lente-Uitjes in regio Utrecht
Lees ook:Jeugdtheaterfestival Lente-Uitjes in regio Utrecht
Lees ook:Tristan und Isolde 8 oktober live vanuit New York bij Pathé
Lees ook:Kinderactiviteiten voorjaarsvakantie 2012
Lees ook:Gratis openluchtvoorstelling ‘The Big Sick’ bij Pathé Amersfoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>