Artiesten- en Evenementen Beurs Eindhoven

Zondag 12 en maandag 13 januari is het Beursgebouw in Eindhoven het domein van de entertainmentbranche, tijdens de 26e editie van de Internationale Artiesten- en Evenementen Beurs (AEB). Artiesten, gezelschappen, artiestenbureaus, toeleveranciers en iedereen die op een andere manier is betrokken bij de wereld van de entertainment, mag deze AEB niet missen, want het is dé vakbeurs op dit gebeid voor organiserend Nederland en omliggende landen, waar alles en iedereen op één groot evenement samenkomt, van vraag tot aanbod.

De beurs begon ooit in het Philips Ontspannings Centrum (POC) en groeide uit tot d´vakbeurs binnen de branche. Een groot deel van de pioniers van et eerste uur zijn nog steeds vertegenwoordigd. In stands en op het centrale podium worden oude en nieuwe acts en voorstellingen gepresenteerd aan mensen die over voorstellingen kunnen beslissen. Die komen uit uiteenlopende bedrijfstakken: horeca, beurzen, markten, detailhandel, bedrijfsleven, winkelcentra, zorg, personeelsverenigingen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze op de beurs komen om te kopen: ze zijn op zoek naar entertainment.

Lees ook:Artiesten presenteren zich in Eindhoven
Lees ook:Horecava: vakbeurs voor vakbroeders
Lees ook:Industrie-ICT en ICT-Logistiek in Jaarbeurs
Lees ook:AutovakRai 2011
Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs 2010 Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>