AutovakRai 2011

Maandag 28 tot en met donderdag 31 maart 2011 zijn hal 8 tot en met 11 van de Amsterdamse RAI het domein van AutovakRai 2011. Het evenement staat in het teken van beleving, techniek en hoogwaardige kennisoverdracht; de branche komt ‘in zijn volledigheid aan bod’, meldt de website: ‘Bijtanken, opladen en innoveren’ is het motte van de vakbeurs.

 

Ruim 20.000 collega’s treffen elkaar op de beurs, die met gratis workshops en seminars en meer dan 250 deelnemers al het productnieuws van 2011 onder één dak biedt. Bijzondere evenementen zijn de opening en de uitreiking van de VARTA Innovatieprijs op maandag 28 maart, de finale van de Miss Mechanic  verkiezing en Shop Plaza voor de tankstationondernemer op dinsdag 29 maart in het RAI Elicium: de 5e editie van de branchedag voor tankstations. De deuren staan open van 14.00 tot 22.00 uur: door de vernieuwde openingstijden kan het publiek files vermijden. De beurs is gratis voor vakbroeders uit de  branche en voor studenten aan opleidingen motorvoertuigtechniek, na registratie.

Lees ook:Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:HISWA 2009 in de RAI
Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs 2010 Goes
Lees ook:VENUEZ Hospitality and Style Awards Gala Amsterdam
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs 2009 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>