VENUEZ Hospitality and Style Awards Gala Amsterdam

Op maandag 10 maart 2014 vindt in het Amsterdamse Hotel Okura het VENUEZ Hospitality & Style Awards Gala plaats. Dan worden de felbegeerde jaarlijkse Awards 2013 uitgereikt. De nominatielijst is opgesteld aan de hand van in 2013 gepubliceerde horecazaken het gelijknamige magazine. De uitreiking vond voor het eerst in 2005 plaats en groeide uit tot een prestigieus evenement dat horeca-ondernemers niet willen missen. De jury bestaat uit professionals uit de branche, ieder met een eigen expertise. Onder de genomineerden worden tien prijzen toegekend, waarvan acht aan een toonaangevende horecazaak, één aan de beste bartender en één aan dé horecaondernemer van 2013.

Een aantal categorieën zijn vernieuwd. Voor het eerst wordt de Dare devil Award uitgereikt aan een verrassende venue die past bij het huidige tijdsbeeld. De Best Bartender of the Year Award gaat naar de winnaar van de bartending competitie die op maandag 3 maart in Bar Dvars in Amsterdam plaatsvond. De Hospitality & Style Award 2013 voor dé horecaondernemer van het jaar gaat naar de professional die het afgelopen jaar zijn stempel op de branche heeft gedrukt. Voor de uitreiking van de prijzen wordt altijd een passende stijlvolle locatie gekozen. Twee jaar geleden werd de rode loper uitgerold voor Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dit jaar is er gekozen voor Hotel Okura in Amsterdam voor de tweede keer de locatie voor het blasck tie gala met viergangen diner uit de keukens van Okura, entertainment en een afterparty.

Lees ook:VENUEZ Hospitality & Style Award gala in Hotel Okura Amsterdam
Lees ook:Winnaars Entree Hospitality & Style Awards 2016
Lees ook:ENTREE Hospitality & Style Awards 2014: de Oscaruitreiking voor de Nederlandse horecabranche
Lees ook:Genomineerden Hospitality & Style Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:Awardsgala voor Nederlandse horeca

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>