Freeks Wildlife Weken vanaf 16 december in Omniversum Den Haag

Van maandag 16 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014 presenteert het koepeltheater Omniversum in Den Haag de ‘Freeks Wildlife Weken’ met zes prachtige grootbeeldfilms, ingeleid door de populaire bioloog. Bezoekers krijgen een boekje met wetenswaardigheden en een poster van Freek en de wilde dieren. Zaterdag 21 december is Freek van 13.00 tot 16.00 uur voor een meet & greet in Omniversum. Het thema is Wildlife. De zes films zijn Alaska: Spirit of the Wild, Born to Be Wild, Dinosaurs: Giants of Patagonia, Dolphins, The Living Sea en To the Arctic. Drie titels – Alaska, Dolphins en The Living Sea – kregen zelfs een Oscarnominatie (bron: persbericht).

 

Het thema Wildlife is bioloog dr. Freek Vonk op het lijf geschreven. Hij werkte al eerder samen met Omniversum, voor de grootbeeldfilm Flight of the Butterflies . Samen willen zij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de dieren en de natuur opdat zij in een duurzame samenleving kunnen leven. Freek Vonk zal de zes grootbeeldfilms op zijn gebruikelijke enthousiaste manier toelichten. Dat gebeurt op film, voorafgaand aan de voorstellingen. Daarnaast krijgen alle bezoekers van Freeks Wildlife Weken een uniek, gratis boekje met veel wetenswaardigheden over de wilde dieren die in de films voorkomen. Freek Vonk is een van de auteurs. Het boekje is uit te klappen tot een poster van Freek en de wilde dieren. Zaterdag 21 december, de eerste dag van de kerstvakantie, is Freek Vonk van 13.00 tot 16.00 uur in Omniversum voor een meet & greet met zijn fans. Verdere info: zie website.

Lees ook:Travel the World Filmfestival in Omniversum Den Haag
Lees ook:South Pacific in Omniversum Den Haag
Lees ook:Zapp Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Freek Vonk overleeft haaienbeet
Lees ook:Globetrotter Filmfestival en masterclasses ‘Vloggen op Reis’ in Omniversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>