Globetrotter Filmfestival en masterclasses ‘Vloggen op Reis’ in Omniversum

In de meivakantie (zaterdag 30 april tot en met maandag 16 mei) presenteert Omniversum Den Haag het Globetrotter Filmfestival. Acht grootbeeldfilms en diverse activiteiten nemen je mee op een reis rond de wereld. Tijdens het festival geeft Giel van Stuk.tv twee masterclasses Vloggen op Reis. Tickets zijn te koop via www.omniversum.nl en aan de kassa van het Haagse koepeltheater. De acht films zijn: Born to Be Wild, Dinosaurs, Dolphins, Journey to the South Pacific, Mysteries of the Unseen World, National Parks Adventure, Pandas en Under the Sea. Van Den Haag reis je via Kenia, Indonesië, Australië, West Papoea, China, de Verenigde Staten en Argentinië weer terug naar Nederlands enige stad aan zee (bron: persbericht).
-
Maar het Globetrotter Filmfestival biedt meer dan deze spectaculaire films op het 840 m² grote koepelscherm. Tijdens het festival presenteert Omniversum ook diverse activiteiten. Zo is er een Globetrotter Fotowand, waar bezoekers zichzelf kunnen fotograferen; en alle kinderen die aan de Globetrotter Speurquiz meedoen, krijgen een opblaasbare globe cadeau. De toegangsprijs voor de eerste film bij het Globetrotter Filmfestival is 8,75 euro voor kinderen t/m 11 jaar en 10,75 euro voor volwassenen. Elke volgende film kost slechts 5,50 euro, ongeacht de leeftijd van de Globetrotter.

-

Tijdens het Globetrotter Filmfestival geeft Giel van het populaire Stuk.tv – genomineerd voor beste YouTube Channel 2016 – twee keer een masterclass Vloggen op Reis. In een uur leert hij de bezoekers met filmpjes de fijne kneepjes van filmen op reis. Hoe bereid je je voor, wat mag je niet vergeten, waar moet je allemaal rekening mee houden, wat zijn de grootste blunders die je kunt maken, etc. Giel heeft veel ervaring met vloggen op reis. In 2014 en 2015 was hij deelnemer aan het tv-programma en de YouTube-serie Roadtrippers. De toegangsprijs voor de masterclass is vijftien euro, incl. de film National Parks Adventure.

-

Lees ook:Moeders op Moederdag gratis naar Omniversum Den Haag
Lees ook:National Parks Adventure in Omniversum Den Haag
Lees ook:Valentijnskortingactie Omniversum: 20 % korting voor zoenende bezoekers
Lees ook:Travel the World Filmfestival in Omniversum Den Haag
Lees ook:Mad Science en Mysteries met de kerst in Omniversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>