Mysteryland 2013

51757frontZaterdag 22 augustus 2013 vindt op het terrein van de voormalige Floriade in de Haarlemmermeer bij Hoofddorp de 23e editie plaats van het oudste dancefestival in Nederland: Mysteryland. Tal van dj’s draaien van 11 tot 23 uur op zo’n 13 verschillende podia. De eerste editie van het festival vond in 1993 plaats op het Midland Circuit in Lelystad. Het feest groeide van een houseparty uit tot het grootste dance festival van ons land. Sinds 2003 is het Floriadeterrein de vaste stek voor dit festijn, volgens de website ‘een van de mooiste festivallocaties van Nederland’.

Er zijn plannen om volgend jaar een festival neer te zette nop het Amerikaanse Woodstock terrein. dat zei organisator Irfan van Ewijk in de woensdagochtendshow van Giel. De organisatie besteedt veel aandacht aan de lokale ontwikkeling, gemeenschap en duurzame projecten. Mysteryland ontving vorig jaar de Industry Green certificering (2 sterren) voor haar duurzame inzet en betrokkenheid. Daarnaast krijgt nieuw talent er volop kansen. Mysteryland is volledig uitverkocht. De minimumleeftijd is 18 jaar. Er is geen dresscode, maar de organisatie ‘stelt het op prijs als je werk maakt van je outfit; dit verhoogt de feestvreugde alleen maar’, meldt de website.

Lees ook:Mysteryland 2012
Lees ook:Mystery Land Hoofddorp 2011
Lees ook:Concert at Sea 2010
Lees ook:Woensdag 24 februari: begin Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Mystery Land op de Floriade bij Hoofddorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>