Mystery Land Hoofddorp 2011

Zaterdag 27 augustus 2011 vindt op het terrein van de Floriade in de Haarlemmermeer bij Hoofddorp de 21e editie plaats van het oudste dancefestival in Nederland: Mysteryland (2013: klik hier). Het festival is uitverkocht. Met de slogan ‘Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery’ is dit festival elk jaar een verrassing. Het feest groeide van een houseparty uit tot het grootste dance festival van ons land.

Alle stijlen komen aan bod en tal van dj’s draaien op 19 verschillende podia op het terrein. De eerste editie van het festival vond in 1993 plaats op het Midland Circuit in Lelystad. Na verschillende locaties, is het Floriadeterrein sinds 2003 de vaste stek voor dit festijn, volgens de website ‘een van de mooiste festivallocaties van Nederland’. Het terrein was oorspronkelijk aangelegd als grote tuinbouwtentoonstelling. Voor de gelukkigen: regenkleding en een plu zijn net als vorig jaar zeker geen overbodige luxe.

Lees ook:Mystery Land op de Floriade bij Hoofddorp
Lees ook:Mysteryland 2012
Lees ook:Mysteryland 2013
Lees ook:Mystery Land helemaal uitverkocht
Lees ook:TT Festival en Motorraces 2015 in Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>