Gorkums Hippiefestival

2013_hippiefestival_poster[1]Vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli 2013 is Gorinchem voorde zevende keer het domein van het Gorkums Hippiefestival. Buiten de Waterpoort aan de rivier de Merwede staat ‘de mooiste festivallocatie ooit’. Buiten de Waterpoort is tijdens het festival afgesloten voor auto’s, er zijn  twee strandjes en ook vanaf bootjes op het water is het festival goed te volgen. Het draait vooral om muziek, met al dan niet voor één keer samengestelde bands, voornamelijk uit de regio. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met springkussen, schminken en suikerspin. Bij de kraam van de popschool zijn muziekworkshops voor kids. De kraam maakt deel uit van de Hippiebazaar.

Zaterdag loopt drumband de Volharding met flyers door de binnenstad, eindigen op het festivalterrein en geven daar om 13 uur het startsein. Vrijdag begint om 20.00 uur het hippiefeest in de grote tent. Zaterdag en zondag begint het programma om 13 uur.

Lees ook:Waterpoort Festival Gorinchem
Lees ook:Hippiefestival Gorinchem – of: Gorcums Hippiefestival
Lees ook:Zomerfeesten Gorinchem
Lees ook:Open Havendag Gorinchem 2014
Lees ook:Open havendag Gorinchem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>