Pleinpop.NL in Alphen a/d Maas

120_1127_pleinpop-alphen_29445452[1]Donderdag 4 tot en met zondag 7 april 2013 vindt in Alphen aan de Maas (boven Oss, in het Land van Maas en Waal) voor de 13e keer Pleinpop.NL plaats: een muziekspektakel voor jong en oud, waar ‘ouderwetse’ gezelligheid hoog in het vaandel staat, belooft de aankondiging. Het plaatsje kende sinds 13 jaar een jaarmarkt op Hemelvaartsdag, maar een hevige storm maakte daar in 2000 abrupt een eind aan. Uiteindelijk gaf de braderie in 2005 helemaal de geest, maar het dorpsfeest bleef bestaan en groeide uit tot een vierdaags muziekspektakel.

Vanwege de kou is de festivaltent uitgerust met professionele kachels. Donderdag geeft het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een muziek- en theatershow. Vrijdag treden onder meer Miss Montreal en Rowwen Hèze op, zaterdag René Schuurmans, Jannes, Frans Duijts en Gerard Joling en zondag De Corona’s en Vinzzent. Tickets: zie website.

Lees ook:Spanjaardsgat Festival 2012
Lees ook:Luchtmachtdagen Volkel
Lees ook:Nationale Taptoe in Ahoy
Lees ook:Kamper Stripspektakel 2011
Lees ook:Vijftigste Visserijdagen Harlingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>