RAI Huishoudbeurs 2013

Zaterdag 16 februari 2013 openen LA The Voices de 68e editie van de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam (2014: klik hier). Daar staat de beurs tot en met zondag 24 februari, tijdens de voorjaarsvakantie. De eerste Huishoudbeurs in 1950 was meteen een groot succes. Opgezet om de Nederlandse huisvrouw te informeren over nieuwe huishoudelijke producten, groeide  de beurs uit tot een shopping walhalla voor honderdduizenden vrouwen. Tot en met zondag 24 februari biedt het grootste vriendinnenfeest van Nederland 450 winkels onder één dak, een keur aan  artiesten, workshops, nieuwe producten en scherpe beursaanbiedingen. De beurs is dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. Festival Fantastique is iedere dag open vanaf 10.00 uur.

Zondag 24 februari staat de 8eModelConvention op de Huishoudbeurs. Model Scouts Network haalt topagenten uit de hele wereld hierheen om nieuw talent te ontdekken. Deelnemers krijgen onder andere een catwalkworkshop (deelname kost 65 euro). Vanaf woensdag 15 februari staat de Negenmaandenbeurs ook in de RAI: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Festival Fantastique in hal 2 biedt onder meer optredens, work-outs, de Church of Hope van het Leger des Heils, styling en opmaken. Bij Fashion & Beauty in hal 1 is alles te vinden op het gebeid van uiterlijke en innerlijke verzorging. Home Sweet Home in hallen 1, 6 en 7 biedt alles op het gebied van interieur, tuin en huishouden.

In hal 4 luidt de slogan Fashion – Shop ‘till you drop. Het SBS6 Paviljoen belooft ‘een gezellige en drukke boel te worden’ met optredens, interviews, quizzen, koken met bekende gezichten en signeersessies. Hal 10 biedt de nieuwste huishoudelijke snufjes  en hal 11 is het domein van Food & Drinks: koken, proeven en proberen. Het Women Inc. Festival in hal 3 biedt 16, 17 en 18 februari  voor de 5e keer muzikale optredens, theater, cabaret, talkshows, workshops en ontmoetingen. Toegang kost 5 euro extra. Een keur aan bekendheden komt voor interviews, signeersessies en optredens: zaterdag LA The Voices, Rafaela en Thomas Berge, zondag Jan Keizer & Annie Schilder, maandag Vinzzent en Bonny st. Claire, dinsdag 3Js en Ralf Mackenbach, woensdag LA The Voices en Dean Saunders, donderdag Glennnis Grace en Stef Ekkel, vrijdag Wesley Klein en Jannes, zaterdag Dean Saunders en Django Wagner en zondag Yes-R.

Lees ook:Zaterdag 20 februari begint de 71e Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Huishoudbeurs 2014 in de RAI
Lees ook:70e Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Huishoudbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Sterren on Tour – muzikale hofleverancier Huishoudbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>