Huishoudbeurs 2014 in de RAI

Zaterdag 15 februari opent de 69e editie van de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam (2015: klik hier). Daar staat de beurs tot en met zondag 23 februari. De eerste Huishoudbeurs in 1950 was meteen een groot succes. Opgezet om de Nederlandse huisvrouw te informeren over nieuwe huishoudelijke producten, groeide  de beurs uit tot een shopping walhalla voor honderdduizenden vrouwen. Het grootste vriendinnenfeest van Nederland biedt ongeveer 350 exposanten, een keur aan artiesten, workshops, nieuwe producten en scherpe beursaanbiedingen. De beurs is dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. 

Festival Fantastique biedt exposanten die ‘anders dan anders’ zijn, waarbij de verrassing telt. Daarnaast zijn hier optredens van veel artiesten en fashionshows.  Zondag 23 februari staat de 9ModelConvention op de Huishoudbeurs. Model Scouts Network haalt topagenten uit de hele wereld hierheen om nieuw talent te ontdekken. Deelnemers krijgen onder andere een catwalkworkshop. Vanaf woensdag 19 februari staat de Negenmaandenbeurs ook in de RAI: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Mannen hoeven niet persé de hele dag tegen heug en meug met de dames mee te zeulen over de beurs, maar kunnen terecht in het Mannencafé. Het Women Inc. Festival biedt voor de zesde keer muzikale optredens, theater, cabaret, talkshows, workshops en ontmoetingen.

Sfeerimpressie: klik hier.

Lees ook:Zaterdag 20 februari begint de 71e Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:70e Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:RAI Huishoudbeurs 2013
Lees ook:Huishoudbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Huishoudbeurs 2012 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>