Zaterdag 20 februari begint de 71e Huishoudbeurs in de RAI

Zaterdag 20 tot en met zondag 28 februari is de Amsterdamse RAI het domein van de 71e editie plaats van de Huishoudbeurs (2017: klik hier). De eerste Huishoudbeurs in 1950 was al meteen een groot succes. De beurs was opgezet om de Nederlandse huisvrouw te informeren over nieuwe huishoudelijke producten en groeide uit tot een shopping walhalla voor vrouwen. Het ‘grootste vriendinnenfeest van Nederland’ biedt 350 exposanten, een keur aan artiesten, workshops, nieuwe producten en scherpe beursaanbiedingen.

Na het succes van vorig jaar is ook het Azië Pasar Malam Festival weer van de partij. Op Festival Fantastique staan exposanten die ‘net even anders’ zijn, met allerlei verrassingen. De ModelConvention is voor de elfde keer op de Huishoudbeurs aanwezig om nieuw talent te ontdekken. Deelnemers krijgen onder andere een catwalkworkshop. Vanaf woensdag 24 februari staat de Negenmaandenbeurs ook in de RAI: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het Women Inc. Festival biedt voor de achtste keer optredens, talkshows en workshops. De beurs is dagelijks open van 11 tot 18 uur; donderdag en vrijdag tot 22 uur. De NS biedt korting op de trein naar station RAI.

 

Lees ook:70e Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Huishoudbeurs 2014 in de RAI
Lees ook:RAI Huishoudbeurs 2013
Lees ook:Online Huishoudbeurs – 31 oktober / 2 november
Lees ook:Huishoudbeurs 2011 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>