Night of the Proms 2012 in Ahoy Rotterdam

Vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 november 2012 vindt in het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam de 28e editie van ‘Night of the Proms’ plaats (2013: klik hier). Het niet meer weg te denken concert in de Ahoy is ‘een unieke mix van bekende klassieke melodieën en pop evergreens, waarmee dit evenement de grenzen binnen de muziek verlegt’, aldus de aankondiging.

Het Night of the Proms orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot begeleidt internationale popartiesten met hun grootste hits. De line-up liegt er niet om, met The Jacksons, Anastacia, Glennis Grace, Naturally 7, John Miles en harpist Remy van Kesteren. De shows op 23 en 24 november zijn voor iederne, de dagen erna vindt geen publieke kaartverkoop plaats: zondag is gereserveerd voor KRO-leden, maandag en dinsdag voor Sligro-klanten. De deuren gaan open om 18.30, de shows beginnen om 20.00 uur.

Lees ook:Night of the Proms via Gelredome naar Ahoy
Lees ook:Night of the Proms in Ahoy
Lees ook:Night of the Proms 2009 Gelredome
Lees ook:Night of the Proms 2014 in Ahoy
Lees ook:Night of the Proms 2009 Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>