Bourgondisch ’s-Hertogenbosch 2012

In de schaduw van de gotische Sint Jan Basiliek in Den Bosch vindt van donderdag 6 tot en met zondag 9 september de 26e editie plaats van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch op de Parade. Een scala aan toprestaurants komt bijeen om hun specialiteiten te laten proeven, met daarnaast muziek, entertainment en een kinderprogramma. Donderdag begint met de Bourgondische relatieavond; het publiek kan de andere drie dagen terecht: vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 01.00 uur en zondag van 14.00 tot 23.00 uur.

 

Zondagmiddag kunnen kinderen gratis naar binnen in het Theater aan de Parade voor de eetfilm ‘Ratatouille’: een animatiefilm van een rat die graag chef van een Parijse bistro wil worden. Betaalmiddel is het ‘Gerritje’, die voor een 1,10 euro per stuk aan de kassa’s te koop is. In 1987 organiseerden een aantal horecaondernemers voor het eerst ‘Proeverij in de Meijerij’, in navolging van het Preuvenemint in Maastricht. Het evenement groeide uit van een promotiefeestje naar een professioneel culinair festijn. In 2002 werd de relatieavond eraan toegevoegd, die uitgroeide tot hét netwerkmoment voor het regionale bedrijfsleven.

Lees ook:Bourgondisch ’s-Hertogenbosch
Lees ook:Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Smaakvol Breda 2010
Lees ook:Zomerterras Vlaardingen
Lees ook:Disney on Ice in Jaarbeurs en RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>