Volop muziek tijdens Leidse Waterdagen


Op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2012 weerklinkt muziek en poëzie over het water in de Leidse Binnenstad, tijdens de Leidse Waterdagen. Diverse acts brengen vanaf boten muziek en poëzie voor het Leidse publiek. Tussen 13.00 en 17.00 uur kan iedereen vanaf de walkant en de terrassen genieten van uiteenlopende optredens. Ook de muzikanten die zondag meedoen aan de 26e editie van het straatmuzikantenconcours  Gouden Pet, zijn rond de Hooglandse kerk op tal van straathoeken te vinden (bron: persbericht).

 

Op zaterdag is popmuziek van aanstormend talent aan de beurt, tijdens de derde editie van het TalentenJacht. Van Messing, Killing Bags en Falling Leo treden voor een deskundige jury op bij Einstein, maar spelen ook op andere locaties. De winnaar gaat met € 500 naar huis. Zondag spelen de Amazing Stroopwafels, de FortNight Swing Bigband, Afrit 5 en de Jazzstad Leiden Allstarsband. De Leidse Waterdagen en het Rapenburgconcert (dit jaar op vrijdag 31 augustus) hebben zich aangesloten bij het initiatief Jazzstad Leiden. In de programmering van beide evenementen zal deze samenwerking haar weerklank vinden.

Lees ook:Concours De Gouden Pet op slotdag Leidse Lakenfeesten
Lees ook:Cultuurweken Leiden 2012
Lees ook:Leidse Lakenfeesten – 23 t/m 26 juni
Lees ook:Leidse Lakenfeesten 2012
Lees ook:Leiden Chess Tournament 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>