Woodstock aan de Waal in Tiel

Vrijdag 22 tot en met 24 juni 2012 beleeft Tiel de tweede editie van Woodstock aan de Waal. De rivier wordt bij het Paardenwater het domein voor (ex)hippies en flower power fans. Op twee podia zijn 35 muzikale optredens van opkomende bands uit de regio. Daarnaast is er op het festivalterrein een braderie, een horecaterras en een trouwtent voor de hippies die er hun ware liefde willen betuigen aan hun partner. Op de braderie zijn onder andere klassieke platen, tweedehands materialen van muzikanten, bijouterie en de nodige merchandise te koop.

Optredens wisselen af op het hoofdpodium en het tweede podium. Op dit akoestische of Art-podium worden songs intiemere sfeer opgevoerd in acts die dertig minuten duren. De live muziek begint vrijdag om 19.00 uur, zaterdag en zondag om 13.00 uur. De muziek speelt door tot 24.00 uur, op zondag tot 20.00 uur.

Lees ook:Straten Festival Zwolle 2012
Lees ook:Veertig jaar Jazz in Duketown in Den Bosch
Lees ook:Stratenfestival Zwolle 2011
Lees ook:Festival Dag der Kunst – Slot Zeist
Lees ook:Hilversum on Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>