Stratenfestival Zwolle 2011

Vrijdag 19 augustus 2011 is de binnenstad van Zwolle het decor van de 32e editie van het Stratenfestival(2013: klik hier). De binnenstad is vannacht 18.00 uur auto- en fietsvrij en alleen toegankelijk voor voetgangers. Parkeren kan op reguliere parkeerterreinen; bezoekers wordt aangeraden met fiets, bus of taxi te komen. Alle horeca deelnemers hanteren tijdens het Stratenfestival een maximale consumptieprijs van twee euro voor gangbare drankjes als bier en frisdrank. Het hoofdpodium staat in het Ter Peilwijkpark, maar in totaal staan er 21 podia in de stad die een breed scala aan muzikaal entertainment presenteren.

Een aantal highlights: Peter Koelewijn opent om 19.00 uur op het hoofdpodium het hoofdprogramma, Marga Bult (podium Kamperstraat), Las Rosas (podium Rodetorenplein) en Henry van Velzen (podium Voorstraat). Wegens gebrek aan geld is er dit jaar geen apart kinderprogramma.  Na een afwezigheid van 9 jaar is op uitdrukkelijk verzoek van het publiek de braderie voor de 4e keer terug op de Eekwal tussen 17.00 en 23.00 uur. De Zwolse  Zomerkermis is tijdens het festival geopend tot 01.30 uur.

Lees ook:Straten Festival Zwolle 2012
Lees ook:Zwolle Stratenfestival en Zomerkermis
Lees ook:Stratenfestival Zwolle 2015
Lees ook:Stratenfestival Zwolle 2016: vrijdag 19 augustus
Lees ook:Nationale Bokbierdag Zutphen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>