Warm Winter Weekend Arnhem 2011

Zaterdag 17 en zondag 18 december 2011 is het centrum van Arnhem het domein van de 9e editie van het Warm Winter Weekend (2012: klik hier). De binnenstad bruist van activiteiten. Geen sneeuw, maar wel het Nederlands Kampioenschap (NK) Ice Carving en demonstraties Speedcarven, daarnaast het jaarlijkse Korenfestival, Kerstmannenorkesten, Winterstraattheater en de expositie KUNSTkerstbomen: in de Historische Kelders tonen 16 kunstenaars uit het hele land van 10 tot en met 18 december hun kijk op kerst.

 

Zaterdag zijn Jansplaats en Jansplein het domein van het 8e NK Icecarving. Tussen 08.30 en 17.00 uur hakken een groot aantal profteams van twee personen kunstwerken uit 5 meterhoge blokken ijs. Rond 16.30 uur gaat de jury langs en zondag zijn de ijsbeelden te bewonderen. Zondag laten speedcarvers zien hoe ze binnen een half uur een blok ijs van 1 meter hoog in een kunstwerk omtoveren. Het Winterstraattheater biedt zaterdag 14 acts in de winkelstraten. Op zondag verzorgen twintig koren concerten in de binnenstad tijdens het Korenfestival, met om 16.00 uur de finale op het Land van de Markt. Zondag is de grote kerst(B)uitverkoop in de winkelstraten; ondertussen kunnen kinderen deelnemen aan de Kerstspeurtocht door de binnenstad.

Lees ook:Warm Winter Weekend 2010 Arnhem
Lees ook:Warm Winter Weekend Arnhem
Lees ook:Warm Winter Weekend Arnhem
Lees ook:Warm Winter Weekend in Arnhem
Lees ook:IJsbeelden Festival Zwolle 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>