AJOC Festival 2011 in Mijdrecht

In het pinksterweekend van vrijdag 10 tot en met maandag 13 juni 2011 vindt in Mijdrecht de 26e editie plaats van het AJOC Festival. Het festival vindt plaats op de hoek van de Bovendijk en Molenland in Wilnis (2012: klik hier).  Een aantal highlights: (programma: klik hier)  Party Animals, Twenty 4 Seven en Audionights op vrijdag, Alain Clark, Racoon, Waylon en Social Animal op zaterdag, 3Js, Jan Smit en Dicky Curtis op zondag en Frans Duijts, Steel Facotory en Volhardt op maandag. Tickets: zie website.

De concerten beginnen begint vrijdag om 20.00 uur, zaterdag om 20.30 uur, zondag om 21.15 uur en maandag om 14.00 uur. Pinkstermaandag is Spektakeldag met in en om de tent activiteiten en optredens voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij en een meet&greet met een televisiefiguur. Voor de tieners zijn er activiteiten en demonstraties en voor de volwassenen is er veel te zien en vooral gezelligheid. De toegang is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar; de rest betaalt acht euro. Programma: zie website.

Lees ook:AJOC Festival 2012 in Mijdrecht
Lees ook:AJOC Festival 2010 in Mijdrecht
Lees ook:Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Dutch Harp Festival 2012
Lees ook:Zondag 14 februari start feestweek bij vijftiende verjaardag Pathé Helmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>