AJOC Festival 2010 in Mijdrecht

In het pinksterweekend van vrijdag 21 tot en met maandag 24 mei 2010 vindt in Mijdrecht de 25ste editie plaats van het AJOC Festival (editie 2012: klik hier). De grootste bands ven Nederland staan in Wilnis op het podium: Miss Montreal, Di-rect en Blöf op vrijdag, Valerius, Ilse de Lange, Destine, Moke, Kane en Sulvation op zaterdag. Op de uitverkochte zondag staan Waylon, De Dijk en Guus Meeuwis op het podium. Voor de andere drie dagen van het AJOC Festival  zijn nog wel kaarten verkrijgbaar: zie website.

 

Pinkstermaandag is een spektakeldag met activiteiten en optredens voor jong en oud. De dag begint met een Bibaboerderij Roadshow voor kinderen. Talenten uit de regio strijden in de finale van het Rabo Talentenpodium. Het jonge goochelaarstalent Robin matrix verzorgt een spannende show en de winnaar van NCRV’s Ongekend talent, Flo, geeft een optreden op het hoofdpodium, net als Jan Smit (13.40 uur) en de 3Js. Op het buitenterrein is ook van alles te beleven; een springkussen, de kinderboerderij, marktkramen met oude ambachten, een Western Show met paarden en een Valkerij Show met vogels en activiteie nals boogschieten, Action Ball, Spider Tower en de High Jump. Vanaf 17.00 uur is het buitenterrein gesloten en gaat het festival verder in de binnentent. De Drentse band Mooi Wark sluit AJOC 2010 vanaf 19.30 uur af. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang op de Spektakeldag, iedereen daarboven betaalt € 8,=.

Lees ook:AJOC Festival 2012 in Mijdrecht
Lees ook:AJOC Festival 2011 in Mijdrecht
Lees ook:AJOC popfestival tijdens Pinksteren
Lees ook:Tholen viert 650ste verjaardag met Havendag op zaterdag 4 juni
Lees ook:Grachtenfestival Meppel, Cultuurstad van Drenthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>