Tholen viert 650ste verjaardag met Havendag op zaterdag 4 juni

IMG_20160531_135831Tholen bestaat 650 jaar en viert feest: op zaterdag 4 juni is er een Havendag, in de jachthaven en op de parkeerterreinen van Contre Escarpe. Op het terrein naast het praathuisje staat een nautische markt, tegenover vishandel Deurloo zijn oude ambachten te bewonderen en op een overdekt podium zijn vanaf 10.00 uur muzikale optredens.

Vanaf 10.00 uur kan iedereen in de oude handelshaven een kijkje komen nemen in Thoolse viskotters en in een schip van de Koninklijke Marine en in een grote duiktank kan iedereen zelf ervaren hoe het is om te duiken. Er zijn verschillende infokramen en demonstraties, helikoptervluchten, (gratis) rondvaarten met de legendarische opduwer ‘Kameleon’, terrasjes en dweilorkesten. Verder is er een tentoonstelling over het leven in de Oosterschelde, kindervertier en een wedstrijd spijkerbroekhangen. Vanaf 20.00 uur verzorgt Radio Veronica een Drive-in Show op het overdekte podium.

Lees ook:Open Havendag Werkendam
Lees ook:Open Havendag Gorinchem 2014
Lees ook:Amsterdamse Marinedagen
Lees ook:Vestingdagen Hellevoetsluis – vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus
Lees ook:Almelose Havendagen 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>