Première Gooische Vrouwen – De Film

IMG_20160511_184506Gooische Vrouwen – De Film, de langverwachte verfilming van de tv-serie Gooische Vrouwen, gaat dinsdag 8 maart 2011 (Internationale Vrouwendag) in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam (klik hier voor de trailer). Tegelijkertijd kunnen vijfduizend fans de film zien in veertien Pathé bioscopen. Vanaf donderdag is de film overal in het land te zien. De film lijkt bij voorbaat een groot succes te worden: in de voorverkoop gingen al ruim 50.000 kaarten over de toonbank. In de film gaan de vier vriendinnen Cheryl, Clair, Anouk en Roelien op vakantie in Frankrijk om tot zichzelf te komen; ze ontdekken ze er hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Zie ook: Gooische Vrouwen 2

 

De tv-serie Gooische Vrouwen, oorspronkelijk een idee van Linda de Mol, verscheen in 2005 op tv, eerst op Talpa, later op RTL4. In totaal zijn er 42 afleveringen uitgezonden, verdeeld over vijf seizoenen. In 2009 won de serie de Televisie-Ring voor het beste tv-programma. De première in het DeLaMar Theater begint om 21.00 uur en belooft een mega rode-loper event te worden: een ‘ongekende lijst bekende Nederlanders maakt zijn opwachting’, aldus Privé. Het weekblad toont vanaf 21.00 uur via een live stream op privé.nl de glitter en glamour aan de Amsterdamse Marnixstraat.

Lees ook:Première Ushi Must Mary
Lees ook:Pathé Eindhoven ontvangt anderhalf miljoenste bezoeker Gooische Vrouwen 2
Lees ook:Extra voorpremières ‘Gooische Vrouwen 2’ op 1 en 2 december bij Pathé
Lees ook:Filmfestival Film by the Sea Vlissingen – 9 t/m 18 september
Lees ook:Afscheid Kraaijkamp in DeLaMar Theater

1 Reacties // Reageer

One thought on “Première Gooische Vrouwen – De Film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>