Pathé Eindhoven ontvangt anderhalf miljoenste bezoeker Gooische Vrouwen 2

Pathé Eindhoven ontvangt donderdag 15 januari de anderhalf miljoenste bezoeker in Nederland van Gooische Vrouwen 2 (trailer: klik hier). Die feestelijke gebeurtenis vindt plaats bij de voorstelling om 21.15 uur. Bezoeker nummer 1.500.000 van Nederlands ongekende succesfilm met Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Lies Visschedijk en Susan Visser wordt ontvangen met bloemen en krijgt een rijk gevuld verrassingspakket van Gooische Vrouwen 2.

Pathé Eindhoven heeft acht zalen, allemaal voorzien van digitale projectoren. In totaal heeft het theater, dat ook 3D en IMAX-films draait, 1.957 stoelen. Behalve een breed programma aan films, presenteert de bioscoop evenementen zoals Ladies Night en 50Plus Bios en (live) registraties van internationale concerten, opera’s en balletvoorstellingen. Met het abonnement Pathé Unlimited kunnen bezoekers voor negentien euro per maand onbeperkt naar de film.

Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Flitsende start voor nieuwe Pathé Haarlem
Lees ook:Pathé Haarlem trekt in 2012 al honderdduizend bezoekers
Lees ook:Pathé richt nieuwe IMAX zalen in
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>